“Mindig jó szívvel gondolok vissza a 24-es autósiskolára, ez nem is kérdés. Mindig úgy gondolok vissza, hogy a sors is azt akarta, hogy mi a testvéremmel együtt végül ott kössünk ki. Hiszen bár véletlenül akadtam rá az interneten az iskolára, és semmit sem tudtam róla a honlapon fent lévő információkon kívül, jobb helyre nem is kerülhettünk volna! Józsi bácsi fáradhatatlanul ismételte, hogy mire kell figyelni, hogy a végére már akkor is hallottam a hangját, amikor nem mondott semmit. Azt pedig különösen köszönöm, hogy ha én nem is, de ő hitt bennem, hogy sikerülni fog, és megtanulok én is vezetni, mint ahogy sok más ember is előttem. Végül pedig az, hogy kb. Másfél hónap alatt sikerült letenni a forgalmi vizsgát úgy, hogy előtte kicsinyke szülővárosunkban kezdtünk el vezetni tanulni, büszkeséggel tölt el engem is. Azonban ez Józsi bácsi nélkül biztos nem sikerült volna, és kívánom,hogy még sok embert tudjon tanítani a biztonságos vezetésre a 24-es autósiskola többi oktatójával egyetemben!”
M. Angelika

“Későn szántam rá maga, hogy letegyem a jogsit. Szeretett nagynéném, anyukám, barátnőim tanultak azokban a padokban, ahol én. Mivel meglehetősen szentimentális alkat vagyok, ez az érzés hatott rám a legjobban. Több generációs oktatás, időtállóság. Őszintén remélem, hogy a mai zűrösebb világban is fenn tud maradni egy becsületes, hozzáértő oktatókkal rendelkező iskola. Hiszen annyi féle ember van és az oktatók szerepe rendkívül fontos pedagógiai munka, ami megbecsülést érdemel.”
Z. Ági

“Barátnőm apukája és az én apukám együtt oktattak autóvezetést régen a 24-esben. Amikor elértük azt a kort, hogy jogsit szerezhessünk, nem volt kérdés, hogy kire bízzanak minket. Engem Simonyák Zoli tanított meg vezetni. Nagyon szerettem órára járni, olyan lelkesen mentem, mintha egy barátommal találkoztam volna. A vezetés mellette sikerélmény volt, már nem is emlékszem másra, pedig biztos volt olyan, hogy valamiért leszidott.
Mindennek már 12 éve. Saját autót fél éve vezetek. Ha párhuzamosan kell parkolni, még mindig csak akkor veselkedek neki, ha elég nagy a hely. Lehet, hogy kellene vennem néhány órát. A jó az, hogy tudom, hogy őt ennyi idő után is bármikor megkereshetem!”
V. Ágnes

“A 24-es autósiskolában főként az tetszett, hogy mindig vidáman, jó hangulatban telt az oktatás. Személy szerint, ez nekem nagyon sokat egített a tanulásban, és a felkészülésben. Az oktatók tapasztaltak, naprakészek és kedvesek.
Megnyugtatott az, hogy mindig szeretettel és türelemmel fogadtak. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.”
K. Viktória

“Nagyon vidám 3 hónap volt az, amíg leraktam a jogosítványt.
Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Minden gyorsan, fottul ment.”
Cs. Anikó

“A Huszonnégyesben oktattak vezetést a szüleim harminc évvel ezelőtt. Örülök neki, hogy még ma isbátran ajánlhatom őket bárkinek, aki vezetni szeretne, mert akik most végeztek náluk, éppen olyan elégedettek velük, mint akik anno az én szüleimnél tanultak. Ritka manapság az ilyen fajta értékőrzés.”
SZ. B. Viktória

“Amikor autósiskolát választottam, rátaláltam a huszonnégyesre az interneten. Az ismerőseim közül többen jogsit szereztek már, sokat panaszkodtak a mindenki által jól ismert, véleményük szerint nekik színvonaltalan oktatást nyújtó autósiskolákról. Szerencsére a huszonnégyesnél teljesen más légkör fogadott. A KRESZ tanfolyamon interaktívan és szórakoztatóan vettük át az elsajátítandó anyagot. A forgalomban persze már minden más volt, mint a számítógépes teszten.
Az oktatm minden rezzenésemre figyelt, nyugalmat és bizalmat árasztott, ami nagyon fontos volt számomra, mert az elején sokszor kapkodtam vezetés közben. Az órák alatt sokszor követtem el hibákat melyre ő mindig figyelmeztetett, de a kritikákat mindig építő jelleggel és kultúráltan fogalmazta meg.
Lehetőségem volt az órákat a napirendemhez igazítani, amikor suliban vagy munkában voltam, tudtam ezek végeztével is vezetni jönni.
A forgalmi vizsgáig gyorsan eljutottunk és szerencsére rögtön sikerült.
Szeretném megköszönni a huszonnégyes autósiskola minden alkalmazottjának, hiszen a siker közös!!!”
Kemper Zs.

“Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennél az autós iskolánál tanulhattam! Sok olyan tapasztalatot, tudást szereztem amit szerintem más autós iskolánál nem kaptam volna meg. Itt egyik oktató sem az anyagiakat tartja a legfontosabbna, hanem a tanulóit. Akár az elméleti oktatáson akár a gyakorlatin hatalmas figyelmet kaptam, ami nem ment azt közösen gyakoroltuk. Amikor elkezdtem forgalomban vezetni olyan alapokat kaptam amivel most már magabiztosan ki merek menni az utcára.
Megtanították, hogy reagáljak a váratlan helyzetekre, hogy a többi autósban bíznom kell. Hogymi lehet az oktatók titka? Az én véleményem szerint a sok odafigyelés, törődés, önbizalom növelés és a szakmájuk/tanulóik iránti elhivatottság. Köszönöm Józsi bácsi és Imibácsi!!”
B. Fanni