A 24-es Autós és Motoros Iskolában immár 40 éve azért dolgozunk, hogy a minket választó tanulók ne csupán egy műanyag kártyát szerezzenek maguknak, hanem valóban sajátítsák el a felelősségteljes, magabiztos, élvezetes járművezetés képességét!

Büszkék vagyunk arra, hogy számos családban már több generációt oktattunk!

Ha kiszámolnánk, hogy okatóink összesen hány évet töltöttek már el a szakmában, igencsak közel járnánk a 100-hoz. Mindegyikük tapasztalt, sokat látott szakember, akik számára nincs lehetetlen!

Családi vállalkozásként működve nagy hangsúlyt fektetünk a tanulóinkkal való személyes kapcsolatra. Így most meg is ragadjuk az alkalmat, hogy bemutatkozzunk Neked!

JPG_7168 Sziasztok!

Dallos Judit vagyok, a 24-es Autósiskola iskolavezetője, valamint elméleti és gyakorlati oktatója. E-mail-ed és telefonod  általában hozzám fut be, én válaszolok az első kérdéseidre!

Mivel édesapám a kezdetektől fogva az Iskola tagja, én már  gyerekkoromban is itt rohangáltam a padok között.

Az iskola működése, tanulóink elégedettsége így szívügyem!  Megígérhetem, hogy mindent meg fogok tenni azért, hogy egy  kérdésed se maradjon megválaszolatlanul és azon leszek, hogy  megkönnyítsem a dolgodat a hivatalos teendőkkel.

Továbbá találkozhatsz majd velem az elméleti előadásokon, illetve az autóban is, ha engem választasz gyakorlati oktatódnak.

Dallos József vagyok, tulajdonos, elméleti és gyakorlati oktató.

Tagja voltam annak a csapatnak, akik alapították a 24-est.

Több évtizedes tapasztalatom a garancia arra, hogy Neked is meglesz a jogosítványod! Alaposságom és következetességem a te javadat szolgálja! A célom, hogy Te boldogulj majd akkor is, ha már nem ülök melletted!

Szevasztok! Simonyák Zoltán vagyok, hosszú évtizedek óta a 24-es gyakorlati oktatója és az utóbbi időben már az elméleti oktatásba is részt veszek.

Srác koromban csak néztem az oktatókat és arra vágytam, hogy egy nap én is közéjük tartozzam. Az álmom teljesült! A jókedv nálam a kocsi alaptartozéka! De nem az oktatás rovására!

Biztos lehetsz benne, hogy velem együtt eljutsz a jogosítványig.

16507070_1628143267480578_1150414388_n Kubovics Attila, elméleti és gyakorlati oktató

Sziasztok! Balázs Tamás vagyok.

2015 februárjában kerültem a Munkaközösséghez.

Hatéves gyakorlatom van az oktatásban, amit egy másik képzőszervnél szereztem. Az itteni kollégák a tanuló centrikus hozzáállásukkal és jó közösségi szellemükkel meg tudtak győzni arról, hogy érdemes velük dolgoznom. Szeretem, ha egy tanuló örömmel száll be az autóba és jókedvvel száll ki! Eddigi tanulóim meg voltak elégedve velem, és egyszer sem akartak   oktatót váltani.

Berki Gábor  Berki Gábor

Ha megbízható, barátságos iskolát keresel, és az sem mindegy mennyiért és mennyi idő alatt lesz meg a jogosítványod, akkor jó helyen jársz!
EGYEZTESS IDŐPONTOT MOST!

TANULÓINK MONDTÁK

“Nagyon vidám 3 hónap volt az, amíg leraktam a jogosítványt. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.”
Cs. Anikó
“Az oktatók tapasztaltak, naprakészek és kedvesek. Én csak ajánlani tudom mindenkinek”
K. Viktória
“Nagyon szerettem órára járni, olyan lelkesen mentem, mintha egy barátommal találkoztam volna. A vezetés mellette sikerélmény volt”
V. Ágnes
MÉG TÖBB VÉLEMÉNY, TAPASZTALAT